Alle artikelen

Wat te maken met pekinkool: hartige en lichte salade met kip

13views





Koolsalades zijn gemakkelijk te bereiden, vooral als het om Pekingskool gaat. Als je wat vlees aan het gerecht toevoegt, krijg je een stevige, lichte en gezonde snack.

Laten we je vertellen over precies zo’n gerecht.

Een expert van de online editie van BelNovosti. Een kok, een bakker uit de vierde klas, vertelde ons hoe je een salade van pekingka met kip bereidt.

Nodig:

  • Pekinkool;
  • maïs in blik;
  • kipfilet;
  • eieren – 3 stuks
  • mayonaise.

Hoe te koken

1. Kook de kipfilet gaar en laat afkoelen. Kook de eieren hardgekookt.

2. Was en snijd de kool fijn en meng in een slakom met de maïs uit blik.

3. Snijd gekookte eieren en filets in blokjes, doe ze in de slakom en maak op smaak met mayonaise of een andere saus.

Roer, koel indien nodig en serveer aan tafel. Smakelijk!

Eerder vertelden we je, .