Kinderen en familie

Waarom het geen zin heeft om vriendelijk te blijven tegen je ex: verspil je tijd niet

13views

Een vriendschappelijke relatie proberen te onderhouden met een ex-partner ziet er misschien onschuldig uit en lijkt altijd een nobele impuls.

Maar het is onwaarschijnlijk dat er iets uit deze onderneming zal voortkomen, laat staan een goede. En dat allemaal omdat vriendschap ook zijn eigen regels heeft.

vertelde ons waarom je je partner geen enkele kans moet geven na een breuk.

Reden één

De ene partner kan misbruik maken van de andere. Dit gebeurt als de relatie giftig was en iemand medelijden met iemand had.

De verlaten partner kan materieel gewin, persoonlijke doelen of iets anders nastreven.

De tweede reden

Als je niet op de meest vreedzame manier uit elkaar bent gegaan, dat wil zeggen, als je iets niet zo leuks over je ex te weten bent gekomen, is het onwaarschijnlijk dat je in de toekomst nog naar deze persoon kunt glimlachen als je hem tegenkomt.

Waarom dan oude ellende meeslepen naar een mooie toekomst?

De derde reden

Maar het belangrijkste is dat er door de gemengde gevoelens voor de ex moeilijkheden zullen zijn met nieuwe kennissen. Je kunt je oriëntatie verliezen, je idee van wat je wilt in een nieuwe relatie en wat je kunt verwachten van een oude kennis.

Kortom, zelfs een nobele poging om je ex of ex te redden van eenzaamheid, om je te helpen een baan te vinden of om naar je te luisteren is tijdverspilling.

Vraag jezelf gewoon af waarom je het nodig hebt en geef jezelf een eerlijk antwoord.

Eerder vertelden we je waarom we .