Alle artikelen

Kunstmatige intelligentie en aardappelen: hoe een groene kaas wordt geboren

14views

Ongelooflijke ontdekking: beginnend met aardappelen en gebruikmakend van kunstmatige intelligentie, hebben innovatieve ontwikkelingen in caseïne-eiwitten geleid tot de productie van groene kaas.

La onderzoek en technologische innovatie richten zich op de ontwikkeling van nieuwe technologieën die veel mondiale economische sectoren kunnen verbeteren en stimuleren. De komst van kunstmatige intelligentie heeft een nieuwe wereld wat nog meer eindeloze mogelijkheden biedt voor implementatie op vele aspecten van wereldwijde industriële productie.

Sectoren zijn getroffen door de nieuwe tijdperk van kunstmatige intelligentie en de uitdaging is om dit nieuwe en zeer belangrijke hulpmiddel in ons voordeel te gebruiken. De revolutie is aan de gang en het is duidelijk in alle mogelijke bestaande gebieden dat ze in staat moeten zijn om de kansen te grijpen die deze ongelooflijke kans op groei en ontwikkeling ongekend.

Moleculaire landbouw

Een van de gebieden die zijn onderzoek ontwikkelt dankzij de ondersteuning van kunstmatige intelligentie is die van demoleculaire landbouw van planten in de voedingssector. De aanpak van moleculaire landbouw is om te werken aan de ontwikkeling van gewassen door middel van de biotechnologie. Een discipline die niet-voedingsgewassen omzet in biofabrieken op basis van planten om de productie van bioproducten op basis van voedingsmiddelen te ondersteunen.

De relevantie gaat verder, want van laatste onderzoeksgegevensis het mogelijk om te denken aan aan de productie van dierlijke eiwitten uitgaande van plantaardige biofactories, als onderdeel van een steeds duurzamere toekomst. Een nieuwe agrarische grens die zich richt op de bevoorrading van nieuw supervoedsel om de voedselschaarste het hoofd te bieden in sommige delen van de wereld.

Van aardappelen tot kaas

La Eindelijk voedingsmiddelen, a Israëlische startup van moleculaire landbouw, ontwikkelt een interessante methodologie om caseïne-eiwitten te produceren uit aardappelen. Het gebruik van de plantaardige bron geïdentificeerd in aardappelen resulteerde uit het identificeren van de juiste parameters voor efficiënte productie en hoge opbrengst. De aardappel wordt daarom gebruikt als een bioreactor die een complex eiwit kan bereiken. dankzij de tussenkomst van kunstmatige intelligentie.

Kunstmatige intelligentie heeft het in feite mogelijk gemaakt om de effecten te simuleren gegenereerd door de veranderingen op groei, ontwikkeling en expressieniveaus. Dit maakte het mogelijk om deze technologie te optimaliseren en veilig en efficiënt te komen tot de eigenlijke haalbaarheidstests. Doelstelling voor de ontwikkeling van een nieuwe variëteit van de plant van de aardappel die mogelijk schaalvergroting mogelijk maakt en de mogelijkheid biedt om de vier caseïne-eiwitten uit één plant te produceren.

Het bedrijf werkt al enige tijd aan in deze richting, dankzij de inzet van medeoprichters Dafna Gabbay en de Dr. Basia J. Vinocur, met de steun van kunstmatige intelligentie die simulatieniveaus mogelijk maakt echt effectief en voorbereidend op het daaropvolgende werk om de theorie in praktijk te brengen. Het concept van de startup is om ingrediënten te produceren door volledig gebruik te maken van de Evogene’s AI-technologie, samen te werken met dit bedrijf dat werkzaam is op het gebied van computationele biologie. De verwachtingen zijn hooggespannen gezien het potentieel om zo’n eiwit te produceren door het bereiken van groene kaas te maken van aardappelen.