Alle artikelen

Krulspelden in de wasmachine, wat gebeurt er met de was: weinig mensen weten dit

11views

Het web staat letterlijk vol met trucjes om thuis te gebruiken om de meest uiteenlopende redenen. Dit soort inhoud is vooral populair bij huisvrouwen, maar we hebben het niet alleen over methoden om thuis te gebruiken.

Krulspelden in de wasmachine – Imilanesi.nanopress.it

De meest ingenieuze trucs hebben ook betrekking op andere aspecten, zoals het verbeteren van het comfort van voeten in schoenen en nog veel meer. In dit artikel gaan we het hebben over een echt actueel onderwerp, namelijk het wassen in de wasmachine, dat vaak schadelijk is voor onze kleding.

Wassen in de wasmachine

We weten dat de wasmachine een essentieel apparaat is in elk huishouden.zozeer zelfs dat bijna iedereen er wel een heeft. Maar wist je dat het kleding kan ruïneren?

Als we de temperatuur verkeerd instellen, lopen we het risico op gekrompen truien, als we een te agressieve was kiezen, verpesten we de kleding op de lange termijn, als we verschillende kleuren in de mand doen, kunnen ze overgaan. Kortom, we moeten heel voorzichtig zijn in het kiezen van de juiste instellingen en de juiste producten en zo min mogelijk agressief.

Op zich is deze operatie al behoorlijk traumatiserend voor onze kledingstukken, zo erg zelfs dat een nadeel waar we tegenaan kunnen lopen is dat ze verpest worden door te beginnen met pluizen en pluizen te produceren. Naast het bederven van de esthetiek van onze geliefde kleding, verstopt dit materiaal de wasmachine doordat het in de mechanismen terechtkomt en zich ophoopt wanneer we nieuwe wasbeurten uitvoeren.

Wasmachine
Wasmachine krulspelden – Imilanesi.nanopress.it

Vandaag onthullen we een huishoudelijke truc die niet iedereen kent: het enige wat je hoeft te doen is jezelf uitrusten met een paar krulspelden. Laten we de procedure bekijken.

Kledingstukken redden met krulspelden

Het zijn accessoires die alle oma’s tot voor kort in huis hadden. We hebben het over de krulspeldendie werden gebruikt om mooie krullen te creëren, maar later plaats maakten voor meer geavanceerde systemen om het gewenste golvende kapsel te bereiken.

Door de stekelige structuur zijn ze perfect om te voorkomen dat pluisjes uit kleding in de wasmachine terechtkomen. Dit is heel eenvoudig, in feite hoef je er alleen maar in de trommel te stoppen voordat je het wasprogramma start.. Dit kan voor of na het invoeren van de lading, waarna we de wascyclus kunnen starten.

Wanneer klaar zullen we zien hoe al het overtollige materiaal is opgevangen in de krulspelden. Het resultaat is niet alleen een beschermd apparaat dat langer meegaat, maar ook truien en andere kleding die snel kapot gaan, zijn netjes en klaar om te dragen. Dit beschermt de vezels van stoffen die sneller pluizen, zodat ze er niet oud of versleten uitzien, ook al zijn ze gedateerd.

Kortom, het uiterlijk van het kledingstuk, de uitstraling, de wasmachine en zelfs de portemonnee winnen, omdat we onze garderobe zullen sparen zonder deze voortdurend te hoeven vernieuwen.. Dit maakt deel uit van een reeks van duizend andere slimme trucs voor in huis, die geld besparen en onverwachte voorwerpen, zoals krulspelden, recyclen door hun functie te heroverwegen.