Alle artikelen

Hoe universeel zanddeeg bereiden: een recept dat van pas zal komen voor liefhebbers van zoetigheden

10views

Als je je familie af en toe graag verwent met zoete baksels, moet je een goed recept voor zanddeeg bij de hand hebben.

In dit geval zal het mogelijk zijn om gewoon te experimenteren met vullingen om het dieet zo gevarieerd en interessant mogelijk te maken.

Het is niet zo moeilijk om zanddeeg van hoge kwaliteit te bereiden, zegt de expert van het BelNews netwerk editie over culinaire kwesties, kok .

Hoe bereid je uitstekend taartdeeg

Lijst van benodigde ingrediënten

– een kopje bloem;
– ongeveer honderd gram olie (boter);
– ongeveer vijftig gram suiker;
– drie eetlepels water (zo koud mogelijk);
– een ei en een beetje zout (een snufje is genoeg).

Bereidingswijze

Alle ervaren huisvrouwen weten dat bloem eerst goed gezeefd moet worden. In dat geval wordt het deeg zo succesvol en kwalitatief mogelijk.

Nadat je het werkoppervlak hebt voorbereid en de aangegeven hoeveelheid bloem hebt gelegd.

Vervolgens is het de moeite waard om de boter te nemen en door de rasp te halen. Om dit proces te vergemakkelijken, kun je het product van tevoren in de vriezer bewaren.

Combineer de boter en de bloem. Doe over in een kom. Voeg zout en suiker toe. Voeg dan het ei toe en begin te mixen tot een homogeen mengsel.

Giet het ijswater erbij en meng opnieuw.

Vorm ons deeg tot een cirkel, verberg het onder huishoudfolie en wacht 60 minuten. Gedurende deze tijd is het beter om het deeg in de koelkast te bewaren.

Eerder vertelden we je over .