Alle artikelen

Hoe maak je perfecte pannenkoeken: 3 trucjes – niet alle huisvrouwen kennen ze nog

11views

Pannenkoeken behoren tot de basisgerechten die elke gastvrouw zou moeten leren koken.

Anders heb je niet altijd de mogelijkheid om een heerlijk en eenvoudig ontbijt of traktatie te serveren voor een theekransje.

Om de pannenkoeken altijd vlekkeloos te laten verlopen, is het de moeite waard om drie eenvoudige trucjes onder de knie te krijgen, aldus de chef-kok, culinair expert van de online editie van BelNews.

Wat zijn deze trucjes

Gebruik niet te veel suiker en zout

Probeer op zoek te gaan naar recepten waar duidelijke en begrijpelijke instructies staan met betrekking tot deze ingrediënten. Het is niet nodig om meer of minder dan de aangegeven hoeveelheid te gebruiken.

Als deze aanbeveling wordt genegeerd, zullen de pannenkoeken mislukken.

Maar je moet helemaal niet beknibbelen op zout en suiker: je zult teleurgesteld zijn in het resultaat.

Kippeneieren

Je moet niet te veel kippeneieren toevoegen: dat zal de beignets alleen maar bederven. Het is daarom de moeite waard om de algemeen aanvaarde aanbeveling te volgen.

Deze bestaat uit het nemen van slechts één kippenei per halve liter bereiding.

Boter

Vergeet niet dat het de moeite waard is om gewoon een deel van de plantaardige olie in de bereiding te doen. In dit geval wordt het gerecht niet te vet: de olie zit al in de samenstelling.

Ook dankzij dit wordt de kwaliteit van het gerecht merkbaar verbeterd.

Eerder vertelden we je over .