Bruikbare tips

Hoe je de koelkast goed schoonmaakt zodat er geen onaangename geur hangt: niet alle huisvrouwen weten het

11views

Veel huisvrouwen wassen om hygiënische redenen elke week de koelkast en pakken dit probleem grondig aan.

Dit zorgt niet alleen voor een perfecte reinheid, maar voorkomt ook onaangename geurtjes.

Het zorgt er ook voor dat de voedselopslagruimte vrij is van ziekteverwekkende micro-organismen.

Maar we hebben niet altijd informatie over welke reinigingsmethode het beste is.

Welke opties kunnen worden overwogen

Klassieke versie met zuiveringszout

De methode om baking soda te gebruiken hangt direct af van hoe schoon je koelkast is en of er een geurprobleem is.

De normale hygiëneprocedure is eenvoudig.

We verdunnen een paar lepels zuiveringszout in water en vegen alle oppervlakken schoon. Als de koelkast lange tijd geen spons heeft gezien, brengen we het zuiveringszout zelf aan en laten het een half uur staan.

Azijn, die zelfs in de moeilijkste situaties te hulp schiet

Azijn is favoriet bij veel huisvrouwen omdat het nooit faalt. Het geeft bacteriën geen kans. Na het schoonmaken zullen de oppervlakken van de koelkast gewoon glimmen van properheid.

Doe gewoon 2 tot 5 lepels azijn in water en begin met schoonmaken.

Een andere populaire methode is met mosterd

Mosterd in poedervorm is ook een favoriet van veel huisvrouwen vanwege zijn vermogen om vuil aan te pakken, ziektekiemen te elimineren en nare geurtjes te doden.

2-3 lepels van het middel oplossen in water en beginnen met schoonmaken.

Eerder vertelden we je over .