Bruikbare tips

Het mengsel van slechts 2 ingrediënten dat de vliegen op afstand houdt. Hoe het te maken zal je helpen

7views

Vliegen zijn erg vervelend door hun gezoem en laten beten achter op je huid. Bovendien dragen veel van deze insecten ziektes met zich mee die ernstige gevolgen voor de gezondheid kunnen hebben. Er zijn veel commerciële oplossingen die dit ongedierte op afstand kunnen houden, maar ze zijn vaak erg duur en bevatten chemicaliën. Daarom raden we een natuurlijk mengsel aan van slechts twee ingrediënten. Hier lees je hoe je het maakt!

De natuurlijke oplossing die van je flyaways afkomt

Het is laat in de lente en de vliegen zijn steeds meer aanwezig in ons leven. Ze kunnen ons mateloos irriteren door het lawaai dat ze maken, en hun beten zijn niet te missen.

Weet je niet hoe je van deze beestjes afkomt? Nou, één optie is om commerciële oplossingen te kopen. Deze kunnen echter ineffectief zijn en de gezondheid van jou en je gezinsleden in gevaar brengen.

Maak een natuurlijk mengsel van twee ingrediënten

Een andere optie is om een natuurlijke mix te gebruiken. Dit kan worden gemaakt van slechts twee betaalbare ingrediënten die iedereen in zijn keuken zou moeten hebben.

Probeer deze zelfgemaakte methode en de vliegen zullen nooit meer in de buurt van je huid komen. Hoe maak je de wonderoplossing? Nou, zie alle details in de regels hieronder.

Lees ook Waarom sommige mensen vaker gebeten worden door muggen. Specialist zegt het ronduit, de vreemde reden!

Hoe kom je aan de antimuggenoplossing?

Ingrediënten

  • essentiële olie van kaneel
  • kokosolie

Bereiding

Het hele recept bestaat uit het mengen van de twee oliën. Doe de kaneelolie en kokosolie in een kom en roer krachtig tot beide zijn geïntegreerd.

De volgende stap is om de resulterende oplossing op je huid aan te brengen en te zien hoe de flyaway direct verdwijnt. Als je geen kaneelolie hebt, kun je dit zelf snel en gemakkelijk maken. Alles wat je nodig hebt is vijf kaneelstokjes en een halve liter water.

Doe de ingrediënten in een pan en zet de pan op het vuur. Zodra het begint te koken, wacht je 15 minuten en zet je het vuur uit. Laat het mengsel afkoelen, zeef alles door een zeef en je kaneelolie is klaar.

Lees ook Het verbazingwekkende mengsel dat muggen en teken op afstand houdt. Deze triviale ingrediënten behoeden je voor een groot probleem!