Alle artikelen

Gevaarlijk voedsel voor mannen: ze raken het belangrijkste – testosteron

12views

Het is veilig om te zeggen dat gezondheid iemands gewoonten, levensstijl en dieet zijn.

Terwijl vrouwen letten op wat ze eten omdat ze aantrekkelijk en slank willen zijn, staat dit punt bij lange na niet in de top drie of zelfs vijf van waarden voor mannen.

Maar verkeerde voeding raakt het kostbaarste voor elke man – testosteron, zei seksuoloog en psychotherapeut Eugene Kulgavchuk in een radio-interview.

Welke producten zijn schadelijk voor de gezondheid van mannen

1. De dokter begint de lijst met koffie. Als een man meer dan drie kopjes per dag drinkt, kan er een verstoring optreden in de bijnierschors, wat de testosteronproductie beïnvloedt.

2. Dan is er nog het gebruik van alcohol, vooral in grote hoeveelheden, dat ook een negatieve invloed heeft op de productie van mannelijk hormoon.

3. De volgende op de lijst is pepermunt. Het kalmeert niet alleen het zenuwstelsel, maar ook andere delen en functies van het mannelijk lichaam.

4. Bier staat niet voor niets op deze lijst. Behalve dat het een alcoholische drank is, heeft de geneeskunde bewezen dat alcohol een slecht effect heeft op de testosteronproductie.

Het probleem is ook dat de drank rijk is aan fyto-oestrogenen, dat zijn analogen van het vrouwelijke hormoon oestrogeen, die het testosterongehalte verlagen.

5. De expert raadt mannen ook aan om sojaproducten uit hun dieet te schrappen.

Bovendien hebben ze een slecht effect op de potentie:

  • zoete frisdranken (naast suiker bevatten ze de toevoegingen aspartaam en mononatriumglutamaat);
  • weigeren om een volledige lunch te eten en in het algemeen het dieet niet volgen;
  • en een zwaar diner.

Samengevat

Samenvattend vestigt de arts de aandacht op het feit dat niet alleen seksuele aantrekkingskracht, maar ook de energie en het concurrentievermogen van een man afhangen van het testosteronniveau.

Eerder vertelden we je: muggen en muggen.