Bruikbare tips

Een wonderbaarlijk bad in zuiveringszout voor de gezondheid van lichaam en geest

5views

Een bad met zuiveringszout bereiden

De magie van een baking soda bad is dat je niets anders nodig hebt dan baking soda en warm water. Het enige wat je hoeft te doen is het bad vullen met warm water en er 100 gram zuiveringszout doorheen roeren, wat ongeveer een half kopje is. Roer de soda door het water. Als je wilt, kun je een paar druppels etherische olie naar keuze toevoegen.

10. effecten van baden in zuiveringszout

1. Verzacht de huid

Soda heeft het perfecte vermogen om je lichaam te ontdoen van vet, zweet en dode huid en huiddelen. Na het baden in soda wordt je huid zacht en soepel en voel je je als herboren.

2. Elixer van de jeugd

Tijdens het baden en douchen neemt ons lichaam kleine hoeveelheden water op. Als je het een bad van natriumbicarbonaat geefthelpt u hem effectief te vechten tegen tegen verzuring van buitenaf. Oververzuring veroorzaakt vroegtijdige veroudering omdat ons lichaam niet de juiste pH-waarde heeft. Zuiveringszout is een jeugdelixer voor ons lichaam dat werkt tegen rimpels en cellulitis. Trakteer jezelf een keer per week op een bad met zuiveringszout en kijk wat voor geweldig effect het op je zal hebben.

3. Antitranspirant

Zuiveringszout is de perfecte antitranspirant. Het kan onze lichaamsgeuren voor langere tijd verwijderen, vooral die in de oksels. Maar zuiveringszout kan ook helpen tegen schimmelvoetziekten.

4. Het verzorgt haar en huid

Je hoeft niet bang te zijn om je hoofd in een sodabad te dompelen. Cosmetica op ons hoofd en op onze huid kan letterlijk een chemische storm in ons lichaam veroorzaken, en zuiveringszout kan dit tot rust brengen. Alle chemie van je hoofd en huid lost op en reinigt. Week je haar twee minuten in het bad en masseer het dan zachtjes in. Zuiveringszout doet ook wonderen voor je huid. Maakt verstopte poriën en mee-eters schoon.

5. Voetverzorging

Baden in zuiveringszout is een effectieve remedie tegen zweetvoeten en schimmelziekten. Dit komt door de antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen van zuiveringszout. Bovendien maakt baking soda je nagels gezonder.

6. Gewrichtspijn en reuma

Een regelmatig bad in zuiveringszout is qua effectiviteit vergelijkbaar met een bad in Dode Zeezout. Zuiveringszout kan het volgende verlichten gewrichtspijn, reuma, osteoporose en psoriasis..

7. Intieme hygiëne

Zuiveringszout is de perfecte remedie tegen vaginale mycose. Vrouwen die geparfumeerde zeep gebruiken, moeten weten dat deze helemaal niet geschikt is voor intieme hygiëne. Een bicarbonaatbad is veel geschikter. Dit kan ook mannen helpen die problemen hebben met jeuk, luieruitslag of rode huid in de geslachtsdelen. Soda kan helpen in gevallen waar het geen geslachtsziekte is.

8. De benen scheren

Veel vrouwen hebben het scheren van hun benen problemen met ingegroeide haren. Dit probleem kan eenvoudig worden opgelost door de dode cellen regelmatig te verwijderen. Dit is precies wat een bad in zuiveringszoutdat de dode cellen verwijdert zodat de haren geen kans krijgen om terug te groeien.

9. Zuivering van lichaam en geest

Soda reinigt je lichaam en dus ook je geest. Een bad in zuiveringszout kan 30 minuten tot 3 uur duren. Scrub jezelf een paar keer in het bad met een grove massagespons, die om het bloed door het hele lichaam te laten circuleren.. Als je lichaam jeukt tijdens het bad of de dag erna, maak je dan geen zorgen, het is een natuurlijke reactie op het wegspoelen van gifstoffen. Het ideale moment voor een bad is daarom ’s avonds. Drink tijdens het bad veel water, kruidenthee of fruit- of groentesappen. Mediteer, ontspan of lees. Als je wilt, kun je kaarsen aansteken en zachte muziek draaien.

Een reinigend bad zal van hoofdpijn, buikpijn, spierpijn, peesproblemen en menstruatieproblemen afkomen.. Het bad bevordert de genezing van kleine oppervlakkige wondjes. Spijsverteringsproblemen zullen ook afnemen. Soda heeft het vermogen om ontstekingen weg te trekkeninclusief griep en keelontsteking. Perfect ontgift je lichaam en start het zelfgenezingsproces van je lichaam. Stress zal van je afvallen en je zult vol energie zitten.

10. Psoriasis (psoriasis)

O psoriasis behandelen met zuiveringszout zei het National Institutes of Health: “Zuiveringszout lijkt misschien ouderwets in een tijdperk van futuristische biologie, maar het onderzoek naar de effecten ervan wordt nu nieuw leven ingeblazen. Eeuwenlang waren geneeskrachtige baden een van de eerste hulpmiddelen voor genezing en zelfs vandaag de dag wordt badwater in combinatie met Dode Zeezout als zeer heilzaam beschouwd.

Onderzoek dat de effectiviteit van natriumbicarbonaat (soda) voor de behandeling van psoriasis beoordeelde, vond het volgende. De methode was dat 31 patiënten met milde tot matige psoriasis werd gerekruteerd voor een onderzoek waarin 19 patiënten werden behandeld met baden in een oplossing van zuiveringszout en water. 12 patiënten werden gebaad in een placebo (gewoon water zonder toevoegingen, met de bewering dat het zuiveringszout er was). De beoordeling werd uitgevoerd op dag 0 en 21. De resultaten verrasten zelfs de sceptici: bijna alle patiënten die in zuiveringszout baadden, vertoonden statistisch waardevolle verbetering in de conditie (jeuk en irritatie verdwenen bij bijna 100%), terwijl er geen verandering was bij placebopatiënten.

Conclusie: Wij stellen dat zelfs met immunosuppressieve geavanceerde en zeer specifieke anti-cytokine en chemokine behandelingen voor psoriasis, de oudere en vaak verwaarloosde baking soda therapie nog steeds een positieve rol kan spelen. “

Auteur.

Een wonderbaarlijk bad in zuiveringszout voor de gezondheid van lichaam en geest. Een eenvoudig en goedkoop bad met zuiveringszout kan wonderen doen. Soda ontgift, geneest psoriasis, gewrichtspijn