Alle artikelen

Dit verwarmt je voeten meer dan een kachel en is helemaal gratis

10views

Met de maand januari kwam de grote winter, na een decemberperiode waarin het eigenlijk niet zo koud werd als we allemaal hadden verwacht.

De truc om warme voeten te krijgen in de winter – Imilanesi.nanopress.it

Het moet gezegd worden dat zelfs de dagen van de Merel die we nu meemaken, zijn niet zoals gewoonlijk, maar er is zacht weer, voornamelijk door een anticycloon van Noord-Afrikaanse oorsprong die het land heeft getroffen.

De barre temperatuur is echter gebleven en als de zon ondergaat, is het onvermijdelijk de kenmerken van midwinter terugkerenen ’s nachts zien we vorst in verschillende delen van Italië, vooral in het noorden.

Onvermijdelijk is het doel om opwarmen zoveel mogelijk op, niet alleen als je in je eigen huis bent, maar vooral als je naar buiten moet. Laten we eens kijken naar een goede remedie om een zeer gevoelige plek warm te houden: de voeten.

Voeten lijden onder de kou

Het is algemeen bekend dat bepaalde delen van het lichaam bijzonder gevoelig zijn voor kou. gevoelig zijn voor kouzeker meer dan andere. Hieronder vallen de handen, neus, oren en voeten. We richten ons vandaag op het laatste omdat het ’traditie’ is dat gebruikers online op zoek gaan naar tips om dit ongemak te verhelpen.

En zo, zoekend op het net, vonden we een interessante truc om koude voeten op te lossen, die bij sommige mensen zo vervelend zijn dat ze, totdat ze dit deel van het lichaam opwarmen, overal koud aanvoelen.

Voeten
Hoe je voeten te verwarmen – Imilanesi.nanopress.it

De truc waar we het vandaag over hebben wordt uitgelegd in de Natuurlijke Gezondheid YouTube kanaal. Het is een eenvoudige methode waar iedereen een voorbeeld aan kan nemen zonder geld uit te geven, met behulp van een voorwerp dat we thuis hebben en dat vaak in de vuilnisbak belandt.

Hoe verwarm je je voeten

Met dit systeem kun je je voeten warm houden zelfs bij extreem koude temperaturen, in de video wordt gesproken over effectiviteit tot -30 graden.

Het maken van warme schoenen zal heel eenvoudig zijn, en de gids legt duidelijk alle stappen uit die moeten worden uitgevoerd, en simuleert een beetje het didactische werk dat op school werd gedaan toen we kinderen waren. In dit geval hebben we het echter over een remedie die het leven van iedereen echt zal verbeteren, vooral van degenen die door de kou zelfs eenvoudige dagelijkse activiteiten niet kunnen uitvoeren.

Het object dat we nodig hebben en dat we zeker allemaal thuis hebben is een container gemaakt van tetrapak. Dit materiaal wordt gebruikt om vruchtensap, wijn, melk en vele andere producten tegen lage kosten te verpakken. Het is zelfs handig om twee verpakkingen te kopen, speciaal voor het maken van comfortabele inlegzolen voor schoenen.

Ja, je hebt het goed, het materiaal is gesneden in de vorm van de zolen van je schoenen. Daarna worden ze aan de binnenkant van de schoenen aangebracht en worden de originele zolen er weer op gelegd.

Deze list voorkomt dat de kou de schoen binnendringt, waardoor een correcte transpiratie van de voeten. Maar dat is niet alles, je kunt deze inlegzolen ook gebruiken op pantoffels, die vaak zo’n dunne onderkant hebben dat we na een paar stappen meteen koude voeten voelen.

De barrière die de tetrapak creëert, zal voor de voeten een warme en comfortabele omgeving zonder de wandeling te verstoren.