Alle artikelen

de truc om het een dag zonder te doen

10views

Verwarming in huis maakt de omgeving veel gezelliger en leefbaarder in de winter, maar de torenhoge kosten leiden tot het zoeken naar oplossingen om zonder te kunnen.

Het huis verwarmen met kaarsen – Imilanesi.nanopress.it

Er zijn situaties waarin het niet mogelijk is omdat warmte in huis essentieel is tijdens de wintermaanden, vooral als er gevoelige mensen zijn zoals ouderen, kinderen, gehandicapten, zieke mensen of dieren. Met de truc die we je nu gaan laten zien, kun je echter een goed compromis vinden om geld te besparen en toch te zorgen voor een optimale omgeving in je huis.

Besparen op verwarming

De kosten van grondstoffen zijn de pan uit gerezen en het ziet er voorlopig niet naar uit dat dit zal afnemen. Daarom wordt er gezocht naar ingenieuze oplossingen die geld kunnen besparen op de rekeningen. Het ideaal zou zijn de verwarming niet aanzetten maar we weten dat dit niet mogelijk is in de koudere maanden zoals deze, die typische wintermaanden zijn (ondanks dit jaar heeft de Afrikaanse anticycloon het enigszins verzacht).

Zoals gewoonlijk schiet het web ons te hulp door ons een slimme oplossing te tonen om te voorkomen dat we de verwarming aanzetten, zelfs voor een dag binnenshuis. Na de oorlog in Oekraïne is de gasprijs gestegen en ook op andere fronten ondervinden we catastrofale gevolgen. Rekeningen zijn dus een zout onderwerp geworden voor Italianen.

Kaarsen
Het huis verwarmen met kaarsen – Imilanesi.nanopress.it

Om het verbruik te verminderen zijn er trucs die populair worden op sociale netwerken en het internet in het algemeen, we kunnen bijvoorbeeld energiezuinige airconditioners gebruiken of pasta koken door het fornuis zo min mogelijk aan te laten staan. Maar de meest innovatieve oplossing is de oplossing van 10 cent, ken je die?

Besparen met de 10 cent truc

Het onderwerp is zeker interessant voor iedereen gezien de hoge energierekeningen waar Italiaanse huishoudens mee te maken hebben. Vandaag laten we je zien hoe je je huis kunt verwarmen voor slechts 10 cent.

Deze oplossing komt uit het Verenigd Koninkrijk en werd bekend gemaakt door De Britse journalist Dylan Winterdie op zoek was naar een methode om zijn huis onafhankelijk te verwarmen zonder afhankelijk te zijn van de gasprijs en daardoor veel minder uit te geven.

Het idee dat kort daarna rijpte was om kaarsen te gebruikenIn het bijzonder zijn acht kaarsen voldoende, waarvan de helft op een metalen dienblad moet worden geplaatst en afgedekt door een geperforeerde aardewerken pot, die op zijn beurt wordt afgedekt door een grotere pot.

Volgens de journalist zou deze methode het mogelijk maken om het huis 4 uur verwarmen. De andere 4 kaarsen moeten op dezelfde manier worden gebruikt, maar de middagen hebben dus nog eens vier uur warmte.

De methode beschrijft eigenlijk niets nieuws, in feite weten we allemaal dat kaarsen de omgeving verwarmen, maar we blijven scepticiook omdat verschillende experimenten hebben aangetoond dat de warmte die door deze kleine objecten wordt opgewekt niet voldoende is om een huis te verwarmen..

Het enige dat overblijft is deze methode uitproberen en zelf te zien of het werktmet de vermelding dat de verwarmingscapaciteit verandert met het gebruikte model kaars.