Alle artikelen

De kebab bleek moeilijk: controleer op deze fouten

13views





Als je kebab taai blijft, doe je misschien iets verkeerd.

Over de meest voorkomende fouten bij het koken van shashlik vertelde de expert van het netwerk editie “Belnovosti” op het gebied van koken, kok, bakker van de vierde categorie .

De belangrijkste fouten bij het koken van kebab

De eerste veelgemaakte fout is dat je het vlees niet lang genoeg marineert. Je moet het minstens 12 uur marineren.

Als er weinig tijd is, marineer kip dan minstens een uur, lamsvlees minstens twee uur en varkensvlees minstens 6 uur.

De tweede fout is te veel zuur in de marinade. Hoewel azijn en citroensap belangrijke bestanddelen van de marinade zijn, kan te veel ervan het vlees taai en droog maken.

Ten derde moet je kebabs niet op hoog vuur bereiden en overgaren. Draai het vlees voortdurend om en haal het tijdig van het vuur.

Eerdere expert , hoe bereid je universeel zanddeeg.