Alle artikelen

Breng op Valentijnsdag je liefje hierheen: ze zal betoverd zijn.

7views

Er is een stad die op Valentijnsdag een meteen zeer populaire bestemming. Er zijn echter nog steeds veel mensen die haar in deze hoedanigheid niet kennen.

Valentijnsdag Milaan – Imilanesi.nanopress.it

In plaats daarvan leent het zich goed voor een romantische achtergrond voor de verliefde stelletjeslaten we praten over Milan. Dus laten we eens kijken over welke plaats we het hebben en wat de mooiste plekken zijn om te bezoeken op de dag dat geliefden worden gevierd.

Wat te doen in Milaan op Valentijnsdag

Valentijnsdag staat voor de deur en veel koppels beslissen hoe ze het gaan vieren. Er is ook een groot aantal mannen dat besluit om hun partner te verrassen met een leuke verrassing en hem/haar dan meenemen naar een plek zonder het dagprogramma te onthullen.

Laten we het in dit verband hebben over een stad die gewoonlijk niet met dit festival wordt geassocieerd, namelijk Milaan. We kennen het meer als een chaotisch en overvol stedelijk centrummet torenhoge huizenprijzen en mobiliteitsproblemen, maar het kan de perfecte plek zijn om 14 februari door te brengen, die dit jaar op een woensdag valt.

Van eenvoudige romantische wandelingen tot meer originele ervaringen, Milaan maakt zich op om geliefden te verwelkomen op deze magische dag waarop het uiterlijk verandert en de sfeer romantisch wordt. Er zijn veel initiatieven, maar naast wat er wordt georganiseerd, is Milaan ook in staat om verliefde stelletjes te verwelkomen, gewoon door het prachtige landschap.

De stad van de mode biedt veel mogelijkheden voor de perfecte dag te organisereneen prachtig cadeau dat zeker indruk zal maken op je betere helft.

De Navigli
Valentijnsdag Milaan – Imilanesi.nanopress.it

Als voorbeeld noemen we de Selfie Museum Liefdebevindt zich in Sesto San Giovanni en neemt koppels mee op een reis door kunst en emotie. Elk gebied van het museum is ontworpen om iets anders over te brengen door middel van speciale scenario’s en installaties, met een focus op deze feestdag.

De naam van het museum geeft aan dat het selfies nemen en inderdaad biedt elk scenario de perfecte gelegenheid om dat te doen.

Een andere geweldige ervaring is de Tram Sfeerprachtig gerestaureerd. Het antieke meubilair en de zachte verlichting creëren hier een unieke sfeer, perfect voor een diner voor twee terwijl je door de stad reist. Op tafel, gastronomische gerechten en uit het raam, de wonderen van Milaan.

Ook hier kunt u een bezoek brengen aan de Brug van de Kleine Zeemeerminnen in het hart van het Sempione Parkhand in hand wandelend begeleid door het ruisen van het water.

Romantische blikken

Een leuk idee om de romantische blikken van Milaan te bewonderen, Brera is bijvoorbeeld de perfecte plek om over de smalle geplaveide straatjes te wandelen. Minder intiem is de sfeer op de terrassen van de Dom van Milaanomdat ze altijd vol zitten met bezoekers, maar deze ervaring is ook erg indrukwekkend.

Met de Duomo als achtergrond kunnen koppels genieten van een adembenemende zonsondergang over de stad, waarbij de modernere delen in contrast staan met de statige paleizen van het historische centrum.

We eindigen met een romantisch diner op de Navigli, schilderachtige kanalen die worden doorkruist door historische bruggen. Hier bieden restaurants diners en livemuziek aan, en voor iets intiemers kun je na het diner een boot huren voor een mooie nachtelijke tocht.