Alle artikelen

99% van de mensen kent deze ingenieuze truc niet: geld bespaard

15views

Geniale trucs om thuis geld te besparen? Het web staat er letterlijk vol mee en vandaag richten we ons op een ervan.

Het is niet ongewoon dat veel YouTube-kanalen lifestyle-tips posten zoals degene die we nu gaan onthullen, want gezien de behoefte om geld te besparen, zijn gebruikers steeds meer geïnteresseerd in dit soort inhoud.

Deze trucs maken het leven gemakkelijker, maar belangrijker nog, ze bieden intelligente, goedkope oplossingen voor eenvoudig leven in elke kamer van het huis. In dit artikel bespreken we olieflessen.

Trucs om thuis te gebruiken

Of je nu een huisvrouw bent of gewoon nieuwsgierig naar verschillende trucjes, thuis geld besparen is essentieel. Iedereen is geïnteresseerd in dit onderwerp, maar weet niet dat er praktische en slimme oplossingen zijn om verspilling tegen te gaan en om te voorkomen dat je altijd op je honger zit. geld uitgeven.

Olie
Vet op olieflessen vermijden – Imilanesi.nanopress.it

In feite is het mogelijk om oude voorwerpen die we in huis hebben te recyclen om er iets anders van te maken. Neem bijvoorbeeld de tetrapak karton om ademende inlegzolen te maken voor onze schoenen en om onze voeten warm en goed geventileerd te houden in de winter, of krulspelden om te voorkomen dat kleding wordt geruïneerd na te veel machinewasbeurten.

De lijst met trucs is erg lang, maar vandaag hebben we het over iets extreem irritant De hoofdrolspeler is onder andere olie, een specerij waarvan de prijs de pan uit is gerezen en waarvan het dus essentieel is om verspilling te voorkomen.

Hoe olieverspilling en vet op de fles vermijden

Hoe vaak heb je toevallig de oliefles op te pakken en hem vet te vinden? Het is iets dat iedereen overkomt, want als we de verpakking van deze specerij aanraken, raken onze handen onvermijdelijk geïmpregneerd met het product en dit wordt dan overgedragen op alles wat we aanraken, zoals de fles zelf die het bevat.

Dit detail is vooral vervelend omdat het niet uitmaakt of het glas, plastic of blik is, het olieachtige residu die erop achterblijft, maakt het moeilijk om de producten te gebruiken. Vrees niet, de truc van vandaag laat zien hoe je dit kunt voorkomen.

We nemen een wattenschijfje van het soort dat wordt gebruikt om make-up te verwijderenWe vouwen het dubbel en nog eens dubbel en knippen dan de middenrand eraf. We zouden nu de vorm van een donut moeten hebben, met een gat in het midden.

Nu hoeven we alleen nog maaren het wattenschijfje rond de tuit van het oliepakje plaatsenzodat, mochten er resten uitlekken, het absorberende materiaal waarvan het gemaakt is deze opvangt, waardoor de fles droog en klaar voor gebruik blijft.

Periodiek kunnen we dan de schijf vervangen. Deze methode is trouwens eenvoudig en ingenieus goedkoopeen pak van 100 schijfjes kost iets meer dan 1 euro.