Bruikbare tips

5 redenen om je haar te spoelen met azijn

9views

Tony Chaar, een van de meest gerespecteerde experts op het gebied van haargezondheid en -kwaliteit, die overigens ook het haar van Kim Cattrall verzorgt, gelooft dat alleen azijnspoeling does haar echt gezond en mooi. Het grote voordeel van de azijnspoeling is dat het geschikt is voor alle haar, gekleurd of niet, steil of golvend, kort of lang, droog of vet. “Ik geef de voorkeur aan appelciderazijn of druivenpitazijn. Kies in ieder geval alleen natuurlijke producten,” raadt Chaar aan. Healthy Health heeft 5 belangrijke redenen voor je op een rijtje gezet, Waarom je je haar met azijn moet spoelen.

1. Volume

Als je dun haar hebt en niet te dik, dan zal azijn voor jou zijn als een toverdrankje, waarmee alles wat geen magische sprays, shampoos of andere middelen gelukt is. Haar na een normale wasbeurt spoelen met azijnmaar spoel de azijn niet uit en laat het op je haar drogen. Maak je geen zorgen, de geur van azijn verdwijnt na een paar uur.

2. Verf beschermen

Kleur je haar hun kleur langer behoudenals je ze 2-3 keer per week uitspoelt met azijn, omdat azijn de haarschubben gesloten houdt, waardoor het pigment er niet uitspoelt.

3. Glans

Als je haar dof is, geef het dan azijn weer een zijdeachtige glans. Azijn heeft een geweldig vermogen om het haar perfect glad te maken. Het verwijdert stylingproductresten die na verloop van tijd microscheurtjes in het haar veroorzaken.

4. Netheid

Kappers raden aan om van tijd tot tijd een diepreinigende shampoo te gebruiken, maar de waarheid is dat niemand een shampoo heeft uitgevonden die al het vuil wegspoelt, vooral als je in de stad woont en je haar dagelijks emissies absorbeert. Het wonderproduct in dit geval is azijn. Gebruik het na het wassen in plaats van conditioner. Masseer het in je hoofdhuid.

5. Gemakkelijk kammen

Geen föhn of conditioner maakt je haar zo luchtig en gemakkelijk te kammenzoals azijn. Azijn wordt vooral gewaardeerd door eigenaren van dik, krullend en lang haar.

Auteur.

Hoe verzorg je haar op een kwalitatieve en natuurlijke manier? Probeer azijn. Azijn zorgt ervoor dat je haar makkelijk te kammen is, dikker wordt, meer volume krijgt en beter in model blijft.